Palvelun kuvaus

Asuntovuokraaja on yksityisille asuntosijoittajille tarkoitettu verkkopalvelu vuokra-asuntojen hallintaan. Palvelu sisältää viisi vuokranantajan työkalua:

Rekisteröityminen ja henkilötiedot

Palvelun käyttäminen vaatii käyttäjän rekisteröitymistä. Rekisteröityminen edellyttää sähköpostiosoitetta, johon lähetetään rekisteröitymisen vahvistamiseen tarvittavat tiedot. Vahvistamisen jälkeen palvelu on välittömästi käytettävissä.

Käyttäjä vastaa palvelun käyttäjätunnuksen ja salasanan huolellisesta säilyttämisestä. Käyttäjän tulee valita vahva salasana, joka on 8-15 merkkiä pitkä. Käyttäjä on velvollinen pitämään omat yhteystietonsa ajantasalla palvelussa. Yhteystietojen päivittäminen on mahdollista käyttäjän Omat Tiedot-toiminnossa. Käyttäjät ovat oikeutettuja VAIN yhteen käyttäjätiliin ja tähän liittyvien tietojen käyttöön. Käyttäjät voivat halutessaan pyytää käyttäjätunnuksen ja siihen liittyvien tietojen poistamista palvelusta. Pyyntö tulee lähettää asiakaspalvelun sähköpostiosoitteeseen ja pyynnön yhteydessä tulee todistaa henkilöllisyys.

Suomen Asuntovuokraaja Oy sitoutuu kunnioittamaan henkilösuojaa ja käsittelemään henkilötietoja vastuullisesti sekä henkilötietolakien asettamissa puitteissa. Arkaluontoiset henkilötiedot (henkilötunnus, tilinumero) säilytetään AES salauksella suojattuna.

Suomen Asuntovuokraaja Oy varaa oikeuden käyttää palveluun tallennettuja tietoja kaupallisten markkina-analyysien ja raporttien koostamiseen siten, ettei yksittäisen henkilön tiedot ole tunnistettavissa.

Palvelun käyttäminen

Palvelua saa käyttää vain käyttöehtojen ja kulloinkin voimassaolevien lakien ja säännösten mukaisesti. Palvelun voimassaolevat käyttöehdot ovat nähtävissä tällä sivulla ja niiden muutoksista tiedotetaan palvelussa.

Käyttäjän on huolehdittava käyttäjätunnuksen ja salasanan salassapidosta. Käyttäjä on vastuussa kaikesta kyseisellä käyttäjätunnuksella ja salasanalla tapahtuneesta käytöstä. Mikäli käyttäjätunnus tai salasana joutuvat vääriin käsiin, siitä tulee ilmoittaa välittömästi palvelun ylläpitoon info@asuntovuokraaja.fi. Käyttäjä vastaa henkilökohtaisten laitteiden ja ohjelmistojen tietoturvasta, toimintakunnosta sekä asianmukaisesta päivittämisestä.

Palvelu on käytettävissä 24 tuntia vuorokaudessa lukuunottamatta huolto- ja korjauskatkot. Palvelun ylläpitäjällä on oikeus ottaa palvelu kokonaan tai osin pois käytöstä huollon, asennuksen tai muun syyn johdosta. Palvelun tukipalvelu pyrkii vastaamaan kyselyihin mahdollisimman nopeasti. Tukipalvelu ei sitoudu vasteaikoihin.

Hinnasto ja laskutus

Palvelussa voi hallinnoida yhtä (1) sijoitusasuntoa sekä tehdä yhden (1) sähköisen vuokrasopimuksen ilmaiseksi. Tämän jälkeen palvelun hinta on 2 euroa per asunto per kuukausi. Palvelun hintaan sisältyy 2 sähköistä vuokrasopimusta per asunto per vuosi. Esimerkiksi viiden (5) sijoitusasunnon palvelu maksaa vuodessa:
2 euroa * 5 * 12 = 120 euroa ja sisältää 10 sähköistä vuokrasopimusta.

Palvelun laajuutta voi muokata Omat Tiedot-toiminnossa, jossa on myös nähtävillä palvelunlasku kyseiselle vuodelle. Palvelu laskutetaan sähköpostilla vuosittain. Suomen Asuntovuokraaja Oy varaa oikeuden hinnanmuutoksiin.

Vastuunrajoitus

Palvelu ja sen sisältö toimitetaan sellaisena kuin se on. Palvelussa ja sen sisällössä voi olla virheitä ja häiriöitä. Suomen Asuntovuokraaja Oy ei vastaa miltään osin palvelun käyttämisen aiheuttamista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai kustannuksista. Käyttäjät käyttävät palvelua omalla vastuullaan.

Palvelun sisältö on varmuuskopioitu päivittäin. Mahdollisten teknisten tai muiden häiriöiden tapahtuessa, Suomen Asuntovuokraaja Oy ei vastaa mahdollisista tietojen menetyksistä.